Főoldal   Keresés   Kosár   Információ   Szerviz garancia   Szerviz partnerek   Értékesítési pontok   Cégadatbázis   Kapcsolat 
Kúpos drótkefe vágótárcsa fűkaszához
Vásárlási feltételek
Szállítási feltételek és díjak
Üzembehelyezés és karbantartás
Szervizgarancia
Használati feltételek

VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK

Jelen szerződés szerint az EXTENDED WARRANTY SERVICE Kft. a továbbiakban, mint Szolgáltató, a webshop szolgáltatásait igénybe vevő a továbbiakban, mint Ügyfél szerepel. Szolgáltató és ügyfél együttesen: Felek. A webshop oldalon megvásárolható áru cikkek összefoglaló neve: Termék.

 1. A maxdepo.hu weboldalt bárki, korlátozás nélkül használhatja. A weboldal használata vásárlók részére teljesen ingyenes.
 2. A webshopban található termékek megrendelésének-átvételének folyamata a rendelés menete menüpontban található.
 3. Internet áruházunk a rendeléseket folyamatosan fogadja, de a rendelések visszaigazolása, nyitvatartási időben történik.
 4. A rendelés visszaigazolása és szükség esetén pontosítása E-mailen és/vagy telefonon történik, a rendelés beérkezésétől számított 2 munkanapon belül.
 5. Felek az E-mailen keresztül történő információ közlést egyenértékűnek tekintik a faxon vagy postai úton történő információ közléssel, abban az esetben is, ha az E-mailek elektronikus aláírást nem tartalmaznak.
 6. A megrendelés időpontja az az időpont amikor az Ügyfél a Terméket a webshopban megrendelte.
 7. A megrendelés akkor lép életbe, ha megrendelését E-mailen vagy telefonon visszaigazolják.
 8. Szállítási határidő a rendelés visszaigazolásától számított 1 hét vagy a termék információs oldalán feltűntetett idő, vagy a rendelés visszaigazolásában megadott idő.
 9. A vásárolt termék jellemzőit a konkrét árucikkre kattintva tudhatja meg részletesen, az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget, a feltüntetett képek helyenként illusztrációk.
 10. Bármilyen Termékkel kapcsolatos kérdés esetén telefonon vagy E-mailen állunk az Ügyfeleink rendelkezésére.
 11. A megrendelés mindaddig lemondható ameddig a Termék átvétele, azaz a vásárlás nem történik meg.
 12. A Termék vételárának a kiegyenlítése a Termék átvételekor készpénzben történik.
 13. A Termék információs lapján feltűntetett ár a szállítási költség nélküli vételárat jelenti.
 14. Termék átvétele, kézbesítése (Ügyféllel egyeztetett módon történik):
  a. Postai utánvéttel vagy futárszolgálattal utánvéttel ezt Szolgáltató határozza meg.
  b. Szolgáltató vagy szervizpartnere által történt kiszállítással.
  c. Személyesen szolgáltató vagy szervizpartnerénél (lásd szervizlista)
 15. Termék üzembe helyezése, karban tartása:
  a. Termék üzembe helyezése, helyszíni kipróbálása, karbantartása nem tartozik a jótállási kötelezettségek körébe, ezt Ügyfél kérésére Szolgáltató külön díjtétel felszámítása esetén végzi. Vannak olyan Termékek melyek esetén a jótállás feltétele a szakszerű üzembe helyezés (gázkészülékek, kazánok, split klímák, robbanó motoros gépek), ennek elmulasztása esetén a jótállási igény nem érvényesíthető. Üzembe helyezés bármilyen általunk forgalmazott Termékre kérhető. A termék információs lapján az üzembe helyezési kötelezettség fel van tűntetve.
 16. Jótállás: A jótállásra a 151/2003. (IX.22.) Sz. Kormány rendeletben foglaltak az irányadók
 17. Kiterjesztett jótállás: némely terméket többlet jótállással értékesítünk, ezért a Termék ára a jótállási idő függvényében változik, ez megtalálható a Termék információs lapján.  Erről bővebben a kiterjesztett jótállási feltételek menüpontban olvashat. Kiterjesztett jótállás kizárólag a Szolgáltató vagy szervizpartnere által történt kiszállítás esetén érvényesíthető.
 18. Az Ügyfél a Termék házhozszállítása azaz átvétele után 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlás szándékától. Ebben az esetben a terméket sértetlen eredeti csomagolásában sértetlenül az Ügyfél a saját költségén kell, hogy címünkre visszajuttassa, a termékhez kapott dokumentációkkal (vásárlást igazoló bizonylat, használati útmutató, jótállási jegy, egyéb műszaki leírások, dokumentumok) együtt. A vételárat 30 napon belül visszautaljuk az Ügyfélnek.
 19. Szolgáltató nem felelős semmilyen kárért, adatvesztésért, amely a Weboldalra való csatlakozás miatt következett be. Az Ügyfélt terheli a számítógépe, illetve az azon található adatok védelmének kötelezettsége.
 20. A Szolgáltató az Ügyfél által rendelkezésre bocsátott adatokat célhoz kötötten, kizárólag a megrendelés teljesítése és az esetlegesen létrejövő szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. A Szolgáltató az Ügyfél adatait harmadik félnek nem adja ki, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél a Szolgáltató alvállalkozójaként/közreműködőjeként jár el. A Szolgáltató az Ügyfél adatainak kezelésekor a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény mindenkor hatályos rendelkezései szerint jár el.
 21. A Szolgáltató bármikor jogosult jelen üzlet szabályzatot és szerződési feltételeket egyoldalúan módosítani, különös tekintettel az esetleges jogszabályváltozások miatt bekövetkező módosítási kötelezettségre. Az esetleges módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba.
 22. A szerződő Felek mindent elkövetnek annak érdekében, hogy az esetleges vitás kérdéseiket tárgyalások útján rendezzék. Amennyiben tárgyalásos úton nem lehetséges a jogvita rendezésére, szerződő Bírósághoz fordulhatnak.
 23. Megrendeléskor kizárólag azokat az információkat kérjük vásárlóinktól, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés lebonyolításához. Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez vagy kiszállitásához szükségesek.
 24. Ügyfél átvételkor ellenőrzi a termék sértetlenségét és sérülés esetén a terméket nem veszi át vagy azonnal jelzi Szolgáltató felé, mert ilyen jellegű reklamációt az átvétel után nem tudunk elfogadni. Postai utánvéttel történő kiszállítás esetén a termék sértetlenségéért felelőséget nem vállalunk.
 25. Termék vásárlásáról minden esetben készpénz fizetési – vagy utánvétes számlát állítunk ki.

Budapest, 2010.02.15.